Wat betekent leefklimaat voor u?

Grip op 't kwik

Een eigen speurtocht naar cv installaties? Dat kost u veel te veel energie. Met PK Installatietechniek vindt u de meest efficiënte oplossing voor uw woning of werkplek.

Waar krijgt u het warm van? Radiatoren, luchtverwarming, vloerverwarming, luchtbehandelingsinstallaties. Misschien een combinatie van deze mogelijkheden? Wilt u een cv-ketel in combinatie met een boiler voor warm water? Of klinkt het voor u allemaal als lood om oud ijzer? Dan heeft u baat bij een goede installateur.

Wilt u een aangenaam leef- en werkklimaat scheppen zonder torenhoge stookkosten? Met een cv-ketel van PK Installatietechniek zit u er warmpjes bij. 

De heleboel koel

Wist u dat het klimaat in uw pand invloed heeft op het commerciële succes van uw bedrijf? Waar men leeft en werkt, geeft men warmte af. Ook computers, printers en lampen stoten veel warmte uit. Wegen de baten wel op tegen de kosten van airco? 

Stel uzelf deze vraag op een andere manier. Wilt u alles uit uw dag halen? Vanzelfsprekend. Dan werkt en leeft u liever in een aangenaam klimaat. PK Installatietechniek is expert in kunstmatige
verkoeling en energiebesparing. Weg met oververhitting. Hallo koele lucht. U begint weer met frisse moed. Benut uw energie optimaal. 

Woonhuis Franssen-Kuhne

Zonne energie familie Konings Nederweert

Renovatie ketelhuis Montessorischool Weert

Multisplit airco installatie Daikin, familie Hendrikx Eindhoven

Vloerverwarming

Project Wullems Constructie en Plaatwerken

Project jaarlijkse controle keerkleppen aanpassen kanaalwaterinstallatie DAF Eindhoven

Industriele afvoer installatie DAF Eindhoven

Zink project familie Roemen Swartbroek

Renovatie badkamer Heerlen